Nejkrásnější prostor na faře je bezesporu půda. Od jara do podzimu se zde dá spát (nejsou tu kamna). Půda je největší prostor, na koncert či přednášku se sem vejde až padesát lidí. Před farou je kostel sv. Jakuba Většího, za farou velká a klidná zahrada a východ na pole. V létě ani nebudete chtít dovnitř. V kuchyni se vaří na plynu, čaj v rychlovarce, peče se v elektrické troubě. je tu komplet kuchyňské vybavení včetně pár velkých hrnců. talířů, příborů a hrnečků je také dostatek. na chodbě je lednice s mrazákem. na kamna se vejdou dle potřeby další dva až tři hnce. na konci roku 2014 jsme pořídili novou kuchyňskou linku. Občas je problém kuchaře z kuchyně vyhnat.

Největší vytápěná místnost je Společenka, je hned vedle kuchyně a slouží většinou jako jídelna a jako prostor pro večerní společenské radovánky. Spí se většinou na vojenských postelích, takže není třeba brát karimatku, anebo v Posvátné a Počmárané, obě jsou na patře s kuchyní a Společenkou a komfortně se v nich vyspí 25 lidí. Další můžou spát v místnostech v přízemí či na půdě a když se chce, padesát lidí se vejde. V létě je krásným místem ke spaní farní zahrada, kdo má rád spaní pod nebem nebo ve stanu může prostor využít.

Návštěvní list fary můžete stáhnout zde:  navstevni-list